Automatiseer en bespaar tijd

We combineren kennis van taalwetenschap met dialoogtechnologie en hebben daarmee onze meest robuuste chat- en voicebot technologie ontwikkeld tot nu. Daarmee helpen we bedrijven met het bedenken en maken van bruikbare chat- of spraakoplossingen, die werk uit handen nemen. Chatbots kunnen taken automatiseren en snelle antwoorden geven, waardoor de effici├źntie wordt verbeterd.

Botprof

In 4 fases helpen we jouw beste bot te realiseren

1. Design & persona

Met gespecialiseerde kennis en ervaring in de techniek achter bots helpen we jou je wensen en ideeën om te zetten naar een gedegen robot ontwerp.

2. Validatie

We valideren het ontwerp zowel inhoudelijk als technisch en hebben alle tools en kennis in huis om jouw content of databases zo effectief mogelijk te ontsluiten.

3. Realisatie & test

Via een iteratief proces bouwen we de bot stapsgewijs op en testen de applicatie samen bij de doelgroep. Zo werken we altijd naar een product die in behoefte voorziet.

4. Optimalisatie

Zowel voor als na livegang trainen we de bot voor optimale vraagherkenning. Met data-analyse weten we precies wat we aan de chatbot moeten aanpassen om deze nog beter te maken.

 


DPG Media KRO-NCRV Wincoop NOTaS NVM NPO innovatie

Jouw content snel naar dialoog

De kennis van een bot wordt bepaald door hoeveel content we in de bot kunnen stoppen. Het is daarom belangrijk dat je de kennis van jouw organisatie zo makkelijk mogelijk kan toevoegen. Daarom automatiseren we bronnen zodat we schaalbare bots maken die duizenden vragen kunnen beantwoorden, zonder dat daar een heel groot redactioneel team voor nodig is. Meer weten? Neem gerust contact op!

Slimme chatbots

Met Webpage Awareness kunnen chatbots rekening houden met de webpagina tijdens een gesprek. Weet het onderwerp al voor een gesprek begint, geef aanvullende informatie over een product en stel minder onnodige tegenvragen.


Webpage Awareness

Leerzame bots

Met slimme automatisering kunnen we de inhoud van een hele website sneller naar een dialoog converteren. Hiermee kunnen we bots bouwen die duizenden vragen kunnen beantwoorden, zonder tijdrovend ontwerp van flows en intents.


Willem de Robot

Spraakgestuurde spellen

We zijn ervaringsdeskundige en maker van vele spraakgestuurde spellen, die eveneens naadloos werken in een browser.


Virtuele ervaringen

Met onze koppelingen naar virtuele omgevingen brengen we context uit de visuele wereld in een gesprek.


De Virtuele Dierentuin

Bereik je doelgroep

Botprof werkt kanaalonafhankelijk en we koppelen met websites, live streams, apps en virtuele assistenten. Zo kan jij je doelgroep aanspreken op iedere plek waar deze zich bevindt. Eerder maakten wij integraties voor:

Google Assistant
Google Assistent
Chatbot
Web
Chat app
Mobiel
Facebook Messenger
Facebook Messenger
Voice WebRTC
Voice Web
YouTube stream
YouTube
Twitch stream
Twitch
Discord
Discord


Stuur met inzicht

Met chatbots en voicebots kun je waardevolle gegevens verzamelen over gebruikersinteracties en voorkeuren, die helpen bij het verbeteren van je producten en diensten. Met geïntegreerde Conversational Analytics geven we je diepgaand inzicht in de interacties met de bot.

Privacy first

Dankzij ons technologisch onafhankelijke platform kunnen we heldere afspraken maken over data en privacy-wetgeving als de AVG.

Schaalbaar

Of de chatbot nu 30 of 100.000 verschillende vragen moet beantwoorden, onze technologie kan schalen naar iedere behoefte.

Taalkundig

We zijn gespecialiseerd in de Nederlandse taal en perfectioneren iedere bot voor het taalgebruik en jargon van jouw doelgroep.

De slimste mens
Feitjes Festival
Spreekwoord Parade
Trein Trainer
DIXIT tijdschrift

Bijgepraat worden over de laatste ontwikkelingen in taal- en spraaktechnologie in het Nederlandstalige domein? Het nieuwe DIXIT magazine van NOTaS is uit! Met onze bijdrage en vele andere interessante stukken over Conversational AI, TST en Big Models.