Wat is Voice Marker?

Voice Marker is een Nederlandstalig taalmodel, speciaal ontworpen om verbanden in Nederlandse tekst te herkennen. Hiermee is Voice Marker bijvoorbeeld in staat de belangrijkste inhoud van een artikel te markeren, net zoals een markeerstift dat doet. Voice Marker kan tekst inhoudelijk analyseren, samenvatten en de kern van een document bepalen.

taalmodel

Nederlands taalmodel

Voice Marker gebruikt geavanceerde taaltechnologie om tekst beter te begrijpen. Het gebruikt taalkundige regels en computermodellen om de verbanden in tekst te achterhalen. Voice Marker kan bijvoorbeeld de verhaallijn in een artikel herkennen en relaties leggen tussen verschillende delen van de content.

Succesvol taaltechnologie inzetten voor jouw bedrijf?

Interesse in een van onze diensten of wil je eens verder praten? We helpen je graag!

Neem contact op


Voice Marker

Analyseer de kern

Zit jij met bijvoorbeeld documenten waarbij je je afvraagt wat daarin belangrijk is? Hoe kan je tijd besparen door sneller de kern uit een document te halen. Ofwel: Hoe kan je software inzetten die jou helpt complexe content sneller te verwerken? Misschien is Voice Marker dan iets voor jou!

SEO

Transparant samenvatten

Veel samenvattingstechnologieën, zoals die met behulp van grote taalmodellen, zijn machines die tekst blindelings omzetten. Een samenvatting gemaakt zonder uitleg en controle neemt beperkingen met zich mee. Hoe weet ik zeker of de samenvatting echt de belangrijkste punten uit de oorspronkelijke tekst bevat? In veel sectoren zoals nieuws, zorg en wetgeving is het belangrijk dat technologie betrouwbaar en transparant is. Dit is waar Voice Marker op is gebouwd.


Explainable AI

Verklaarbare uitkomsten

Voice Marker is een systeem dat algoritmes bevat die bepalen hoe een samenvatting wordt opgebouwd. Door deze algoritmes te visualiseren hebben we duidelijk inzicht in hoe jouw informatiestructuur in elkaar zit. Dit betekent dat we precies kunnen achterhalen en sturen welke onderwerpen worden gekozen om in de samenvatting op te nemen. Dit maakt Voice Marker een betrouwbaar én een verklaarbaar systeem.

SEO

Antwoordoptimalisatie

Door toepassing van kunstmatige intelligentie (AI) in zoekmachines verandert de manier waarop websites worden gevonden aanzienlijk. Dit betekent dat jij je content via slimmere methoden moet optimaliseren om een sterkere positie te krijgen in jouw vindbaarheid. Voice Marker geeft inzicht in dit proces. Het helpt je om content van slechte kwaliteit te ontdekken en direct aan te pakken, en content te optimaliseren in het geven van antwoorden.

Demo's

Voice Marker kan o.a. helpen met het samenvatten van teksten, zoekmachineoptimalisatie (SEO), tekstcontrole en automatische annotatie en er zijn nog veel meer mogelijkheden. Hieronder hebben we twee willekeurige voorbeelden gemaakt met behulp van Voice Marker-technologie. In voorbeeld 1 korten we automatisch nieuwsberichten van een website in. Voorbeeld 2 maakt een samenvatting van een artikel en toont de gekozen brontekst.

Voorbeeld 1 Voorbeeld 2

Betrouwbaar samenvatten

Maak van je content betrouwbaar een kortere versie, zonder hallucinaties.

Digitale Assistenten

Zet je bestaande content snel en effectief om naar korte antwoorden voor chatbots.

Diepgaande SEO

Verbeter je content in het geven van antwoorden en stuur op meer automatische samenvattingen in Google.

Document analyse

Markeer de belangrijkste delen in een document en krijg overzicht.

Hoe kunnen we je helpen?

Wil jij meer halen uit de content in jouw organisatie in een wereld van AI- en Large Language Models (LLMs) en speelt betrouwbaarheid van informatie een essentiële rol? We vertellen je graag meer!

Neem contact op

Broncontrole

Controleer snel en gemakkelijk welke onderdelen in de samenvatting zijn meegenomen uit de orginele bron.

Reflecteer

Reflecteer de inhoudelijke kern van een artikel bij een redacteur om zo betere artikelen te schrijven.

Waarborging verhaallijn

Bestuur de lengte van een samenvatting met behoud van begrijpbaarheid en verhaallijn.

 


DPG Media KRO-NCRV Wincoop NOTaS NVM NPO innovatie

DIXIT tijdschrift

Bijgepraat worden over de laatste ontwikkelingen in taal- en spraaktechnologie in het Nederlandstalige domein? Het nieuwe DIXIT magazine van NOTaS is uit! Met onze bijdrage en vele andere interessante stukken over Conversational AI, TST en Big Models.